Dzień dobry !Jestem inżynierem elektrykiem z Łodzi . Mam za sobą bogate doświadczenia zawodowe - praktycznie przeszedłem długą drogę od robotnika po stanowisko Dyrektora Naczelnego w dużej tzw. państwowej fabryce ( 2500 ludzi) Obecnie jestem rencistą ale oczywiście aby móc korzystać ze swojej wiedzy i normalnie żyć w naszych realiach posiadam zarejestrowaną firmę zajmującą się serwisem elektroniki- aktualnie pracuję nad dużym tematem serwisowym dla Politechniki Łódzkiej . Jestem zaś przede wszystkim pasjonatem techniki, naprawdę posiadam dużą wiedzę w różnych jej dziedzinach . Tak więc i zawory kulowe nie stanowią dla mnie dużego sekretu - wierzę w to , że potrafię przekonać klientów do stosowania urządzeń właśnie firmy Wilhelm Bitter . Dodam , że w Bielefeld ( a dokładnie w mieście Herzebrock gdzie miałem dużego klienta importującego wyroby fabryki , której szefem byłem często w przeszłości bywałem - więc trochę znam te okolice). Bardzo chętnie podejmę się przedstawicielstwa tej firmy oczywiście gdy dokładnie poznam jej wyroby i ofertę cenową a także warunkami współpracy. Z wyrazami szacunku - Sławomir Kowalski
Jesteś autorem ciekawego artykułu? Wiesz o czymś,
o czym powinniśmy napisać? Skontaktuj
się z nami:redakcja@automatykaonline.pl
Elektronika Praktyczna nr 08/2010, w numerze:
- „E-Field”. Pojemnościowy panel dotykowy - Karta przekaźników z interfejsem Ethernet - Sterownik bipolarnego silnika krokowego - Host USB Vinculum II - Technologie wyświetlania trójwymiarowego - i nie tylko